73 Komen

SEJARAH TINGKATAN 4 DAN 5-MODUL LATIHAN

Bab 1 tingkatan 4

Bab 2 tingkatann 4

Bab 3 tingkatan 4

Bab 9 tingkatan 4

Bab 10 tingkatan 4

BAB 1 TG 5

Bab 9 tingkatan 5

 

73 comments on “SEJARAH TINGKATAN 4 DAN 5-MODUL LATIHAN

  1. Bentuk latihan berpandu yang menarik . Saya suka. Saya print out utk pelajar saya. Harap dihalalkan. TQ

  2. Terima kasih cikgu kerana bahan sejarah yang ada dalam blog ini dapat saya gunakan untuk membimbing pelajar saya dalam subjek sejarah.Harap dihalalkan.TQ.

  3. terima kasih cikgu.semoga dihalalkan nota yang saya download dari sini.TQ.

  4. Salam..ckgu..tahniah sebab dapat sediakan nota dan latihan sejarah yang baik…memang banyak bantu saya dan pelajar..terima kasih banyak..banyak.Harap dihalalkan.

  5. terima kasih cigku.bahan latihan ini telah byk menolong saya.hrp cikgu akan menyediakan lbh banyak bahan latihn untuk kita.

  6. assalam, cikgu mahfuzah…sya mohon dapatkan bahan ini untuk BBM saya…halalkan dan semoga usaha cikgu mendapat keberkatan Allah swt…ingat nk apply GC Sejarah jugak :-)

  7. Salam! Cikgu Mahfuzah…. saya dan suami telah copy nota-nota yg cikgu paparkan. Kami ingin mengucapkan ribuan terimakasih, murah rezeki dan diberkati Allah. Halalkan ilmu ini.

  8. Mohon menggunakan bahan untuk anak murid saya. Bahan sangat menarik. Minta di halalkan semoga mendapat keberkatan dunia akhirat. Tq

  9. may Allah bless u .. sgt2 mmbantu utk my kids – PMR n SPM :))

  10. saya amik modul ni utk pelajar sye ye..harap dihalalkan..=)

  11. Terima kaseh.. Semoga dirahmati Allah.. harap dihalalkan ye.. :)

  12. terima kasih cikgu, bahan yang menarik, saya copy untuk pelajar saya. terima kash banyak2

  13. saya ambil modul ni tuk saya study…harap dihalalkan….^^~

  14. Terima kasih banyak-banyak cikgu Mahfuzah.Nota dan latihan yang cikgu paparkan sangat menarik sekali dan mudah difahami.saya telah print out untuk pelajar saya. harap cikgu Mahfuzah halalkan lah ye….terima kasih banyak2 Cikgu mahfuzah.semoga diberkati oleh Allah atas usaha cikgu yang murni ini…Amin..

  15. halalkan saya download nota sejarah

  16. salam…..saya guru sejarah dari smk kijal….saya ambil nota dan bahan-bahan yang ada dlam ni utk kgunaan saya di sekolah ..minta dihalalkan

  17. trima kasih di atas modul latihan di atas……jika ada soalan ramalan untuk spm 2012..mohon dipanjangkan…..tq skali lagi.

    • cikgu,,,,bolehkan simpan nota BAB 6 TINGKATAN 4???
      dan macam mana nak jawap soalan kbkk sejarah dalam bab 6???
      1.Tentang cara pelantikan pemimpin malaysia-(i)kejayaan sistem pelantikan pemimpin
      Malaysia(ii)cabaran yang dihadapi(iii)langkah untuk mengatasi
      2.SISTEM PEMERINTAHAN DAN PENTADBIRAN MALAYSIA
      (i)kejayaan sistem pemerintahan malaysia
      (ii)cabaran yang dihadapi
      (iii)langkah-langkah mengatasi cabaran
      3.USAHA MALAYSIA MEMPERKEMBANGKAN PUSAT ILMU PENGETAHUAN SEBAGAI PUSAT GLOBAL
      (i)kejayaan Malaysia sebagai pusat pendidikan global
      (ii)cabaran yang dihadapi
      (iii)langkah-langkah untuk mengatasi cabaran

  18. harap halalkn sbb ambik modul nie untuk study..;)

  19. tenkiu cikgu,saya ambil utk rujukan .

  20. tq teacher…all the best for SPM!!!

  21. saya mohon izin utk print dan guna sebagai bahan tambahan….

  22. Halalkan saya,,terima kasih banyak

  23. terima kasih ckgu untuk nota dan latihan… mohon halalkan…

  24. terima kasih cikgu…saya nak minta print untuk pelajar2 saya…harap dihalalkan…

  25. saya ingin guna nota-nota cikgu untuk membantu anak-anak saudara saya belajar. semuga dihalalkan dan bertambah murah rezeki cikgu yang tidak kedekut berkongsi ilmu.

  26. mohon halalkan ilmu yg saya ambil. terima kasih…

  27. Semoga halalkan nota yg sy download utk anak bangsa malaysia.. terima kasih

  28. Salam, saya telah mengambil bahan dalam blog ini untuk kegunaan pelajar saya, minta dihalalkan dan terima kasih banyak2. Semoga cikgu diberkati Allah…Amin

  29. saya mohon guna bahan ini untuk pelajar saya..halalkan ye..moga murah rezeki..amin.

  30. salam cikgu mahfuzah..ni pertama kali sy kna ngajar sejarah tgkatan 4..jd sy nk minta guna bahan cikgu ni sbgai rujukan sy & pljr sy..sy mnta halalkan ye..trima kasih..

  31. assalamualaikum….cikgu saya mohon untuk mengguna modul latihan, untuk murid-murid saya. mohon halalkan

  32. salam..sy ambil modul ini untuk pengajaran semasa kelas tuisyen.mohon halalkn ye..smg dirahmati Allah..terima kasih

  33. Salam.ckgu izinkan saya untuk copy modul2 yg ade ini.terima kasih

  34. Assalam cikgu, saya ambil nota dan latihan yang cikgu post dlm blog ini, terima kasih banyak2 ia membantu saya dalam P&P, moga cikgu halalkan segalanya.

  35. Nota cikgu sangat mudah dan murid tentu suka.dan tentunya latihan pun cepat siap. tahniah cikgu. saya mohon halalkan semua bahan cikgu sebagai panduan bahan BBB saya… semoga cikgu terus berjaya dan murah rezeki….amin

  36. assalamuaikum wbt.saya telah mengambil beberapa bahan dalam blog ini untuk rujukan dan kegunaan pelajar saya.mohon dihalalkan.semoga puan sentiasa dibawah rahmatNYA…

  37. Harap halal kn…. saya guna untuk mengajar anak2 kampung di beranang.

  38. salam cikgu, bahan p&p yang menarik. mohon halalkan untuk sy guna bg pelajar saya. moga dimurahkan rezeki cikgu. terima kasih.

  39. terima kasih kerana memberi saya ruang untuk menjadikan modul cikgu sebagai bahan pengajaran saya. Halalkan dan saya doakan cikgu diberikan kekuatan dan sentiasa sihat dengan rezeki yang berkat dilimpahio rahmatNYa

  40. Cikgu saya gunakan latihan cikgu utk pelajar saya. terimakasih .. semoga cikgu dan family dikurniakan Allah swt keluarga bahagia dan sihat..

  41. sy mencari modul yg sesuai utk pelajar sy.akhirnya sy jumpa.sy pohon halal.moga cg dipermudahkan perjalanan hidup cg.terima kasih.

  42. salam….minta halalkan latihan yg sy nak gunakan untuk pelajar2 saya…semoga ilmu yg diberikan cikgu ini , hanya ALLAH s.wt saja yg mgtahuinya…

  43. ASSALAMUALAIKUM.CIKGU SAYA MOHON DIHALALKAN BAHAN DAN CONTOH KERTAS 3 UTK ANAK DIDIK SAYA.MOGA CIKGU DIMURAHKAN REZEKI.

  44. terima kasih cikgu. halalkan bahan yang diambil untuk murid2 saya.

  45. assalamualaikum , saya download untuk buat latihan , mintak halalkan hehe xd

  46. saya seorang pelajar, saya mohon apa yang saya perolehi dari blog cikgu ini dihalalkan. terima kasih ^-^

  47. Asalamualaikum, terima kasih dengan soalan ini saya dapat improve latihan saya untuk spm ini. doakan saya.

  48. Kasih diterima..semoga berjaya…

  49. Sama-sama

  50. Semoga berjaya

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 155 other followers

%d bloggers like this: